SUGGESTIES

voorgerecht

Bonbon van zalm gemarineerd in Gin Tonic (1) 23

Kwartelfilet met Cantharellenaus (2) 23

hoofdgerecht

Rollade van zeebaars  39
met gebrande wortel & waterkers
en aardappelmousseline

Lamsfilet in een korstje van pistache (4) 49
met bospaddestoelen, rode wijnsaus en een
huisbereide aardappelrosti

Dumpling gevuld met bospaddestoelen (3) 39
met Cantharellenaus & afgewerkt met
geroosterde hazelnoot

dessert

Mousse van bosbessen en
tonkabonen met dragon (5) 16

SUGGESTIEMENU

Bonbon van zalm
gemarineerd in Gin Tonic (1)
of
Kwartelfilet
met Cantharellensaus(2)

Rollade van zeebaars met
gebrande wortel & waterkers (3)
of
Lamsfilet in een korstje van
pistache met bospaddestoelen (4)
of
Dumpling gevuld met
bospaddestoelen (3) (v)

Mousse van bosbessen
& tonkabonen met dragon (5)

menu € 70

arrangement wijnen met
½ L plat of bruis water € 95
bob-arrangement € 85
Zoete wijn + € 7

ons suggestiemenu is beschikbaar per tafel

De nummers tussen haakjes verwijzen naar de bijbehorende wijnen hieronder.

aangepaste wijnen

(1)FR Provence — Cotes de provence Cru Classe “M”
Chateau Saint-Maur — Rolle — 2024
bob 4,5 — Glas 9 — Fles 45

(2) ES Catalunya
Priorat DOCa “Vi de Villa Porrera Blanca”
Cims de Porerra — Garnatxa Blanca, Picapol,
Pedro Ximenez — 2021
bob 5 — glas 10 — fles 50

(3) FR Loire — Sancerre AOC “Coteline”
Domaine Raimbault — Sauvignon Blanc — 2020
bob 6 – glas 12 — fles 60

(4) FR Bordeaux — Margaux AOC “Cru Bourgeois”
Chateau Haut Breton Larigaudiere (Belgische eigenaar)
Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot— 2020
bob 6,5 — glas 13 — fles 65

(5)FR Bordeaux — Premier Cru Sauternes Classe
Chateau Lafaurey Peyraguey — Semillon, Sauvignon Blanc,
Muscadelle— 2015
glas 7,5 — fles 75