SUGGESTIES
voorgerecht
Bonbon van zalm gemarineerd in Gin Tonic (1) 23
Kwartelfilet met Cantharellenaus (2) 23
hoofdgerecht
Rollade van zeebaars 39
met gebrande wortel & waterkers
en aardappelmousseline
Lamsfilet in een korstje van pistache (4) 49
met bospaddestoelen, rode wijnsaus en een
huisbereide aardappelrosti
Dumpling gevuld met bospaddestoelen (3) 39
met Cantharellenaus & afgewerkt met
geroosterde hazelnoot
dessert
Mousse van bosbessen en
tonkabonen met dragon (5) 16
SUGGESTIEMENU
Bonbon van zalm
gemarineerd in Gin Tonic (1)
of
Kwartelfilet
met Cantharellensaus(2)
—
Rollade van zeebaars met
gebrande wortel & waterkers (3)
of
Lamsfilet in een korstje van
pistache met bospaddestoelen (4)
of
Dumpling gevuld met
bospaddestoelen (3) (v)
—
Mousse van bosbessen
& tonkabonen met dragon (5)
—
menu € 70
arrangement wijnen met
½ L plat of bruis water € 95
bob-arrangement € 85
Zoete wijn + € 7
ons suggestiemenu is beschikbaar per tafel
De nummers tussen haakjes verwijzen naar de bijbehorende wijnen hieronder.
aangepaste wijnen
(1)FR Provence — Cotes de provence Cru Classe “M”
Chateau Saint-Maur — Rolle — 2024
bob 4,5 — Glas 9 — Fles 45
(2) ES Catalunya
Priorat DOCa “Vi de Villa Porrera Blanca”
Cims de Porerra — Garnatxa Blanca, Picapol,
Pedro Ximenez — 2021
bob 5 — glas 10 — fles 50
(3) FR Loire — Sancerre AOC “Coteline”
Domaine Raimbault — Sauvignon Blanc — 2020
bob 6 – glas 12 — fles 60
(4) FR Bordeaux — Margaux AOC “Cru Bourgeois”
Chateau Haut Breton Larigaudiere (Belgische eigenaar)
Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot— 2020
bob 6,5 — glas 13 — fles 65
(5)FR Bordeaux — Premier Cru Sauternes Classe
Chateau Lafaurey Peyraguey — Semillon, Sauvignon Blanc,
Muscadelle— 2015
glas 7,5 — fles 75