SUGGESTIES
voorgerecht
Tartaar van hertenkalf in een jasje
van zeezout met truffel & parmigiano (1) 25
Tataki van Tonijn in een noriblad (2) 23
hoofdgerecht
Bosduif met eekhoorntjesbrood,
crumble van thijm en pastinaakpuree (3) 49
Everzwijnhaas met een marsalasausje, shrimpskin, wintergarnituur en aardappeldonut (4) 49
Trio van biet (5) 39
dessert
Babarum met ananas & kokos (6) 17
SUGGESTIEMENU
Tartaar van hertenkalf in een jasje van zeezout met
truffel & parmigiano (1)
—
Tataki van Tonijn in een noriblad (2)
—
Bosduif met eekhoorntjesbrood
en een crumble van thijm (3)
of
Everzwijnhaas met een
marsalasausje, shrimpskin,
wintergarnituur en aardappeldonut (4)
—
Babarum met ananas & kokos (6)
—
menu € 85
arrangement wijnen met ½ L water € 25
bob-arrangement met ½ L water € 17,5
Zoete wijn + € 6,5
ons suggestiemenu is beschikbaar per tafel
De nummers tussen haakjes verwijzen naar de bijbehorende wijnen hieronder.
aangepaste wijnen
(1) SA — Simonsberg Stellenbosch — Ladybird Vinyards
Chenin sur lie — 2022 — Chenin Blanc
glas 8,50 fles 42,50
(2) ES — Catalunya – Priorat DOCa ‘Vi de Villa Porrerra
Blanca — Cims de porrerra – Garnatxa Blanca, Picapol,
Pedro Ximenez — 2021
glas 12 fles 60
(3) ES — Priorat DOCa — Mas Martinet — Martinet Bru
Grenache Noir, Carignan, Syrah — 2021
glas 12 fles 65
(4) FR — Margaux AOC “Cru Bourgeois”
Haut Breton Larigaudière (Belgische eigenaar)
Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot – 2020
glas 13 fles 65
(5) US — California AVA — Joel Gott — 815
Cabernet Sauvignon — 2022
glas 11 fles 55
(6) FR — Macvin du Jura AOP
Jean-Luc Mouillard — 2015
glas 6,50